Ultimate General: Civil War

Здравейте, здравейте – преди всичко ми позволете да започна, като казвам, че имам няколко стратегически игри и още повече часове на всички заедно. (Над 1000 часа в Europa Universalis 4.) Така че, повярвайте ми, когато казвам, че това се чувства като стратегическа игра, която трябва да имате. Първоначално, когато го видях за първи път, бях като; Ех … Но реших да опитам като историк, който иска да научи повече за Гражданската война. Доста рано научих, че го обичам; Точно в началото можете да изберете Вашата академия за Вашия генерал, какво са учили, как са служили, как са изразходвали услугата си – като ви дава различни точки в списъка ви с разнообразни статистики; Което за мен е просто … Фантастична идея, която трябва да изпълнява повече стратегически игри; Тя дава възможност за огромно количество заменяемост.

След това е AI – AI е наистина интелигентен, чувствам; Не само изпращането на спам от войници към мелницата; Тя активно мисли за вашите потенциални движения и вероятни позиции и действа върху тях. Имало е повече от една случка, в която съм се смеела зло и си разтрила ръцете, като си мислех: “Сега ги имам!” Само в сърцето на картата се появяват маси на каприз, тъй като ИИ отделя време да се хвърлят около мен. Това просто добавя повече заменяемост; Не мисля, че съм играл на едно и също ниво и имам едно и също нещо.

И накрая, има система за изравняване за вашите офицери и екипировката за вашата армия. Това е “страхотно” допълнение, което отново допринася за заменяемостта. Ще отидеш ли за ветеран с бързо презареждане или ще отидеш за масирана армия, която има висококачествени, точни оръжия? Може би използвайте набирателна армия като гъба и фланга около страните с вашите ветерани? Кой знае; Възможностите изглеждат безкрайни.

Очаквам с нетърпение да видя какво правят разработчиците и добавят; И се надяваме, че те ще продължат да правят още една страхотна серия от игри или DLC – дума за разработчика, мисля, че този вид механика на играта и такива ще работят страхотно при настройка на Втората световна война или дори WW2; Или ако наистина искате да станете творчески, може би по-малко проучена война като войната от 1812 г., или една от многото европейски войни в този времеви ред.

LEAVE A REPLY