Battle Chasers: Nightwar

Battle Chasers: Nightwar се базира на серията от сериали за комикси на края на 90-те години, наречена “Battle Chasers”. Битката Chasers: Nightwar следва оригиналния гласове от комикс-сериите през нова и загадъчна земя, която е малко позната. Тази игра се стреми да завладее старите стилове на походова ролева игра и прави такива с летящи цветове, правейки борбата напрегната и забавна. Сега, преди да започна да се забърквам за играта в продължение на часове, ще продължим ли с плюсовете и минусите?


Професионалисти:

– Чудесно направен ротационен RPG стил. Въвеждане на разнообразни елементи от жанра и включване на някои свои собствени обрати върху жанра. Аз лично не съм ротационен ролер, но тази игра е абсолютен взрив досега!

– Изключително OST. Просто прекрасно с увлекателни пътеки, които са подходящи за различни ангажименти. Един от малкото игри на OST ще се върна и ще слушам, докато не играя играта.

– Красив стил на изкуството, с тема, основаваща се на съвременната атмосфера на комиксите.

– Обикновени и мощни ползи и прогресия. При изравняване на героя ще получите печалби, на които можете да зададете точки за умения. Обезщетенията дават различни пасивни бонуси, включително изравняване на различни атаки или разрешаването им да им се отпускат бонуси, като критичен шанс% и т.н.

– Способността да превъзлагате точки на умения по всяко време! Това е толкова важна характеристика в тази игра, тъй като Уменията започват да изискват повече от 10 уместни точки в определена точка на играта. Позволявайки на играчите да уважават дърветата си за умения по всяко време, позволява да се изграждат различни teoriecrafting и да се създават синергии между героите.

– Интересни проучвания за надземните и тъмниците. Разузнаването в океана се състои от някаква линейна карта, която маркира различни кесии за доставки, занаятчийски съставки, плячкосани кутии и врагове. Изследването на тъмниците позволява използването на един от трите символа на играча, всеки с различни умения, които можете да използвате в тъмницата, за да избягате от враговете си или да се озовете, когато се биете.

– Фантастично строителство в света. Една от любимите ми части от тази игра са много добре направените парчета, които можете да намерите разпръснати сред тъмниците и надземния свят. Заедно с парчетата, героите ще си взаимодействат помежду си, когато почиват в една къща, като развиват по-нататък своите взаимоотношения и междуличностните си истории / информация.

– Изключително разнообразни врагове, с включването на бистия, за да прочетете по-нататък чудовищата и бандитите, разпръснати по целия свят.

– Интересни магазини и поддържащи герои! Това винаги е било голяма грип, която съм имал с игри. Повечето игри имат герои, които не са интересни за търговците и поддържащите герои. Всеки герой в играта е дал определена личност, като всяка от тях има свои собствени странности, интереси и черти. От обикновения ковач до мистериозния колекционер, всеки герой е толкова добре направен.

– Риболов! С голямо разнообразие от риби, които могат да бъдат уловени, включително механична риба.

– Включване на множество настройки за трудности в Dungeons, преди да се впуснете в тях. При първото срещване на тъмницата трудността се доближава до Very Hard, но при победа над Dungeon може да бъде проучена още веднъж на Legendary difficulty. Всяка трудност предоставя различни бонуси и рискове, като всеки от тях дава своя собствена съкровищница на играча в края. Рязкостта се определя от трудността.

– Подкрепа за широк спектър от резолирани монитори, включително 2560×1080 и по-нататък!

– Интересни босове на шефа, като всеки шеф е свой собствен уникален обект с привлекателен саундтрак, който го придружава!

– Системата на битката. Чрез различни действия в битка можете да спечелите това, което е известно като “Burst”. Разрушаването ви позволява да разгръщате различни атаки срещу вашите врагове или извънредни любители на вашите съюзници, а в някои случаи и вредни врагове и бушуващи съюзници. Различните шефове / минибита в играта могат да използват и Bursts, така че е необходима известна предпазна мярка, когато се сблъскате с трудни противници.

– Дни напредва, докато приключва в подземия, като по този начин позволява на враговете да се засели отново над света и магазините да се реставрират. Не искате да чакате в хан и предпочитате да направите нещо продуктивно, докато не се променят магазините? Отидете с някой от черепите с екипа.

– Включване на система, която ви позволява да пренебрегвате / избягвате всички по-малки вражески битки на надземния свят, ако искате. Вижте враг, който е много ниско в сравнение с вас? Разходете се покрай него и не му плащайте нищо!


Недостатъци:

– Неизбежното мелене. Докато Битката Chasers: Nightwar има голяма система за изравняване, трудността на игрите се увеличава много бързо в по-късните нива, което води до необходимостта да се смила за съоръжения и нива в местата, които вече сте посетили.

– Неизбраните партийни знаци не получават опит с вас. Макар че това може да изглежда като странна кон, героите се смятат с вас в света на играта, излизайки и разговаряйки с други партийни герои на

SHARE
Next articleГейм Ревю: Warstone TD

LEAVE A REPLY