Earthfall

Нуждае се от оптимизация, може да доведе до бавен контрол
Извънземни звуци липсват или не съществуват
Укрепващият механик е малко светъл
Необходимо е повече да се разграничи от други 4-играчи коопера стрелци
AI изглежда простичко
Без корекция на FOV
Някои глави отнемат твърде дълго, за да завършат

Последното слово

На хартия Earthfall чете като вдъхновена игра Left 4 Dead, изпълнена с повече неща, като например цели и укрепване. На практика играта на Земята се чувства почти идентична с Left 4 Dead с няколко разлики. Това не е непременно лошо нещо, особено когато серията “Left 4 Dead” е сред любимите ми игри. Имате великолепната комбинация от 4 играчи с орди от извънземни дрони, специални видове врагове и арсенал от оръжия, които могат да свалят чужденците. В допълнение, Earthfall включва много цели, изискващи работа в екип. Една от главите е, че вашият екип възстановява превозно средство, за да избяга, включително и зареждане на нови колела, газ и зареждане на батерии, които същевременно предлагат възможността да затварят вратите и да създават кули – тази част от играта ми дава Call of Duty: Zombies vibes.

Въпреки това не можех да не се чувствам малко разочарован, когато разбрах, че много от специалните чуждоземни типове са доста прилични с техните партньори от L4D. Звярът се подчинява на “Танк”. The Thresher подскача за “Хънтър”. Сапърът се захваща за The Boomer. Whiplash е единственият специален извънземни тип, който донякъде се отличава и най-близкият му L4D специален заразен е The Smoker: той може да ви забрани и да ви позволи да позволите на други врагове да те победят в кървава каша, като същевременно ви задържат там чакайки вашите приятели да ви зададат Безплатно. Надеждата ми е, че разработчиците работят върху допълнителни уникални специални чужденци, които да помогнат да се отделят повече от стандартните леви 4 мъртви тропи.

Извънземните звуци липсват в текущата версия за ранно достъп. Чужденците не са много вокални и трудно се откриват само по звук, половината от времето, единственият начин, по който знаете, че е зад вас, е от маркер за удар. Подобряването на звука значително ще подобри общото ми опит с Earthfall.

Оптимизацията също е ударена или пропусната, но очаквам това от игра в ранния достъп. Повечето бета се фокусират върху графичната оптимизация и стабилността на играта, така че напълно очаквам да видя това да се работи с течение на времето. В момента има случаи, при които рискът от попадане на рамката се понижава наполовина (от 60 кадъра в секунда до 30 кадъра в секунда), което прави играта и стрелбата да се чувстват бавно.

След като каза всичко това, Земята не е без своите заслуги. Барикадите и разгърнените кули са забавна механика. Това може да бъде забавно укрепване на стая, създаване на купол и косене на безброй чужденци. Онлайн частта изглежда да върви гладко с игри за пускане / пускане на игри без работа и аз също не изпитвам много мрежово закъснение.

С някои полски / оптимизация, по-строги оръжия, по-добро аудио и повече съдържание, Earthfall може да издържи до други 4-играч кооперации за първи екшън игри като Left 4 Dead и Vermintide. И ако се боите за нов кооператор и сте уморени от зомбита или плъхове, тогава Earthfall може да има точно това, което търсите. Ниската цена за влизане също помага.

LEAVE A REPLY