Tree of Life

            За разлика от стотиците други рецензии преди моето, искам публично да заявя, Не съм платен или спонсориран от никого да напиша преглед. Очевидно, предишни рецензенти получиха копия от надстройката на DLC в замяна на рецензии. Просто исках да го сложа там, аз не съм един от тях. Пиша това, защото купих играта и почувствах, че е важно да напиша преглед, за да образоват и информират другите за моя опит.

Представете си, 7 дни, за да умрете (без зомбита), смесени с Minecraft (без блокирани графики), запълнени с Harvest Moon. Да, това е Дървото на Живота в съвкупност. Има аспекти от всичките три игри, което го прави забавно, пристрастяващо и вълнуващо. Игра за занаятчийство или оцеляване, или поне трябва да бъде. Играта се занимава със занаятчийска игра за оцеляване в мултиплейър свят, където можете да работите с други хора, за да създавате общности; Въпреки това, по-ранни съобщения от разработчиците на игри показват, че PVP ще играе малка част от цялостния опит, но че играта е за занаятчии и оцеляване и ще бъде до голяма степен PVE в природата. Това, за съжаление, не изглежда така в случая с тази игра.

Скръбта на живота или Дървото на скръбта, тъй като се таксува в някои онлайн теми за дискусии, ви поставя в един много голям, отворен световен остров с множество биоми. Където сте изправени срещу жителите на островите, и странните същества, които излизат от сенките през нощта. Изградете структури за безопасност толкова бързо, колкото можете, но внимавайте, същества, както и други играчи могат и ще взривят вашата крепост. Играта в момента използва система за криминално флагване. Криминалното флагване се получава, като се атакуват други играчи и / или техните структури. Като Криминален с червен знак не можете да се приближавате до други градове или играчи, без да бъдете атакувани автоматично. Освен това, като престъпник, всеки може свободно да ви атакува без отражения или отрицателни последици. След като бъде убит червеният играч, раницата им може да бъде ограбена. Тъй като Криминалното знаме продължава няколко минути в час в реално време, това води до злоупотреби със системата за оповестяване, където неутралните играчи лагеруват и ги тъпчат без никакви възражения, стигайки до това, че тези герои не могат да се материализират след смъртта, Убити, след като възкръснат. Жълтите играчи са неутрални и имат възможност да бъдат тролинг или не. Те могат да се приближат до лагерите на играчите, без да бъдат атакувани. Ако е убит жълт тагиран играч, те не губят вещите си, но винаги е най-добре да останат предпазливи, когато играят неутрални играчи. Неутралните играчи могат също да изграждат и да обикалят градовете ви, като ограничават мястото, където можете да изградите. Също така те могат да откраднат вашите култури, добитъкът ви, както и всичко, което не е сглобено с брави, без каквито и да било отражения. Няма начин да ги отстраните от района си, без да се заразите като престъпник.

Тя все още е в Alpha тестване и има някои бъгове, отрязване въпроси и т.н., само от първоначалния опит, който съм играл, Дървото на живота определено е игра, за да се грижи за това, че трябва да занаятчивост-оцеляване в бъдеще, Са готови да поправят някои от основните недостатъци около PVP и Griefing. Видях огромен потенциал с “Дървото на живота” и първоначално имах намерение да му дам палец, защото видях колко забавно би могло да бъде играта. За съжаление в момента изглежда, че играта е препълнена със сегмент от игровата общност, която смята, че цялата игра трябва да бъде бойна база на PvP и иска да промени характера на играта. Те също така са готови да атакуват всички, които не играят, които не са съгласни с тълкуването им за това как трябва да бъде играта.

Развиващият се екип, макар и първоначално да се изказва против скръбта и злоупотребата с PVP игра, оттогава остава тих и изглежда, че хеджира залозите си по какъв начин те ще вземат играта в бъдеще. Така че, ако се интересувате да играете с други хора в игра, където се насърчава сътрудничеството и общата картина на е намръщена, това в момента не е играта за вас. Ако сте готови да се впуснете в PVP Litterbox и искате игра, в която можете да освободите всички срещу други играчи, без да имате сериозни отражения, дори до точката да можете да играете – да възпрепятствате другите, в дивия запад Douchefest, тази игра е Нагоре по алеята си. За съжаление, ако играта не бъде променена, за да се предотврати злоупотреба с играч или най-малкото правилно етикетирана за PVP Litterbox е, няма да има хиляди хора много недоволни и разочаровани от това, което би могло да бъде играта “go-to” за занаяти -Survival пясък мултиплейър игра

LEAVE A REPLY