Colony Survival

Взех това за един ден или два, след като влязох в Ранния достъп, така че ако четете тези месеци надолу, имайте предвид, че пиша този преглед от този момент.

Първо, ще кажа, че играта е много гола кост. Има много добра основа за невероятна игра, но това е всичко за сега – фондация. Това, което е тук, работи добре и е забавно, цялото изкуство е свежо и чисто, механиката е хубава и приятна, но бързо изчерпвате неща, които трябва да вършите.

Потенциалът за тази игра е изключително висок. Ако Devs добавя още десетки NPC задания и ресурси са необходими за много неща и половин дузина повече видове чудовище, тогава тази игра ще бъде страхотно.

И така, какво трябва да се направи сега?


-Сградите са само няколко прости блока, без склонове, без врати, без стълби. Само кубове. Всъщност дори не е нужно да направите сграда, просто гигантска стена около реколтата си и легла / занаятчийски станции, групирани на тревата.

-Харвест е просто пшеница за храна и дървета за дъски.

-Мининг е доста тъжно, просто изкопай около 30 блока и удариш скалата и всички минерали са на нивото на скалата, издълбай квадрат и вероятно ще намериш всички 4-5 часа типове в този малък квадрат. Определете някои миньори и след това ги забравете. Няма нужда да държите тунели или да изследвате. Половината от рудите, които никога не съм използвал, защото те просто са направили няколко декоративни блока и аз вече бях построил всичко, което имах нужда от камък и дърво.

– Зомбита Атаките могат да бъдат забавни, повече от постоянно пропиляване от тях всяка нощ, отколкото атака все пак. Просто стека стрелци на вратата, уверете се, че имате стрели, а вие сте добри. Без страх от зомбита, които разбиват стените ви някъде другаде.

– Пейзажът е приятен, предимно плосък с някои планини и езера. Може би океани, но никога не съм виждал. Разбира се, нищо от това не е полезно. Няма нищо общо с планини, пясък или вода. Просто изберете плоска зона и изграждане.


В заключение, харесах го, но след като го построих, всичко имаше достатъчно стрелци, които не минаха през портата ми, нямаше какво повече да се случи от тези 6 часа, когато играх тази карта. Сякаш това не струва пари, но ако разработчиците се надграждат на потенциала на играта, тогава няма да съжалявам за изразходваните пари. Ще чакам и ще видим как върви и ще се появи отново след някои актуализации.

SHARE
Previous articleГейм Ревю: The Escapists 2

LEAVE A REPLY