Symphony of the Machine

Проверих това във VR на моя Vive
Сцените са разположени наистина добре. Те са доста красиви, но наистина измити и това прави всичко нереалистично. Отраженията на водата са напълно счупени. Когато обърна главата си, отраженията се движат също. Това е наистина разсейващо и разрушава иначе красива сцена. Бих искал да видя някакво движение извън точката до точка телепортиране. Някои от сцените (оранжев залез, червено падане, бяла зима) бяха ужасно разкъсани. Моят 970 наистина работеше извънредно и все още не успя да се задържи.

Харесва ми гласът и музиката, но за личните предпочитания, надявам се, че опциите за обема са добавени. Някои от звуците (особено водата) звучат плитки и сгъстени. Всичко в приложението се нуждае от малко повече работа, преди да успея да го използвам, без да се съсредоточавам върху неща като счупени отражения, странна звучаща вода и нервност, измити сцени.

Трудно е да се препоръча всичко в ранния достъп, защото наистина не знаете какъв ще бъде крайният резултат. Но тъй като не мога да публикувам този преглед без да избирам един или друг, аз ще го препоръчам с надеждата, че разработчикът ще вземе моите предложения на сърце.

Не искам да бъда този човек, но съм разочарован от това преживяване. От описанието на играта трябваше да мога да изследвам и да оформям среди, но възможността ти да се движиш е минимална и силата ти да изградиш или промените това, което е около теб, е близо до нула (за да хвърлиш няколко дървета, не е “да оформиш твоя свят “). Ти си плаващ във въздуха, тежкото несъответствие на пода рухва цялостния мащаб и потапяне, никога не съм имал чувството, че съм там като в Дестинации за по-близки примери в изчезването на горите на или Обдукция.

Не е лошо приложение, но много далеч от това, което очаквах, а не много отпускащо. Не ми чай чай може би, аз съм публикуване това, защото две отрицателни отзиви, налични са всички стари, това приложение се промени много от старта си, и сега е извън ранния достъп, така че това трябва да бъде последната версия.

EDIT: Въведе нов метод за локация след моя преглед. Тъй като липсата на свобода по време на проучването беше една от моите оплаквания, това е нещо, което трябва да помисли за читателя (вече не мога да се опитам, но това е голяма стъпка в правилната посока).

LEAVE A REPLY