Warstone TD  е една прекрасна и вълнуваща игра на отбраната кула жанр! Аз се опитах много различни игри от този жанр, но в момента, ме впечатли повече от всяка друга TD игра. Тази игра не изглежда да е обичайната си TD игра, това не е просто още един представител на своя жанр, той има някаква уникалност към него. И въпреки факта, че в жанра на играта е изрично дефинирано като отбранителна кула, усещанията по време на игра са напълно различни, тъй като, ако е наистина се опитва да въвлече в теб нещо повече от просто една проста TD игра.

Може би наистина приятна и интересна история играе много важна роля, тъй като тя получава Участвахте ли в действие още от първите минути на срещата и те прави избраната. Историята на в играта е представена под формата на приятни комикси стил, който аз намирам невероятно!

Но може би най-уникалните, по мое мнение, за този жанр на игра и искам да кажа на начина, по който играта е изградена, помисли внимателно навън, и какво можете да правите, когато възможностите са дадени за вас.

Warstone TD определено е за всякакъв вид играч, дори и да не са запознати с този вид тип игри. В самото начало е урок, който ще ви помогне да свикнете с контролите. И дори тук разработчикът мислил за играчите и направи обучението приятно и лесно, което точка заслужава внимание. В хода на кампанията, играчът не само ще трябва да защити важен контролна точка с всякакви средства, които отразяват вълни след вълни от врагове, но и да участват в офанзива част на играта, като се опитва да спечели по-рано от врага прави , Играчът ще трябва да изгради царството му, където всяка сграда ще изпълнява своята функция. И колкото повече расте царство, се разкриват повече възможности. Бойното поле, привеждането в съответствие на войници, подобряване на характеристиките на единица продукция, разпределението на подобрения след изравняване, използването на различни магически артефакти, – с всичко това играчите ще трябва да се запознаят по време на игра.

В графика са просто удивителни, приятна и светла картина! страхотно качество на звука и атмосферно музикалния съпровод перфектно подчертава момента на битка. В играта има постижения, изпълнението на които само горива лихвените си. За рускоговорящите играчи има руски локализация!

За да обобщим, може да се каже, че това е наистина впечатляващ, достоен продукт, с добро изпълнение!

LEAVE A REPLY