Nex Machina

Nex Machina е безумно бърза игра на куршуми. Няма история и играта се върти изцяло около екшън геймплея си. Има малко или никакво време на престой при

игра, а геймплеят е изключително пристрастяващ.

Вие непрекъснато ще бягате и ще стреляте срещу враговете, които хвърлят хайвера си наоколо. Основното оръжие ви остава същото по време на играта, но може да бъде надстроено, за да имате по-дълъг обхват и разпространяван изстрел чрез пикапи, които намирате, докато играете. Други елементи, които можете да откриете, са пет различни вторични оръжия, две различни модификации на вашата типова способност, както и щитове и допълнителен живот. Вторичните оръжия са уникални и забавни за употреба, но само един от тях може да бъде оборудван в даден момент.

Ще трябва да избягвате повреда от врагове, лазери и снаряди, докато се опитвате да спасите хората и да откриете тайни. Използването на тирето ви дава рамки, които ви правят неуязвим за кратък период от време. Вградените рамки са отличен спасител. Способността обаче има кратко разхлаждане, така че използването им правилно ще промени живота или смъртта.

Понасянето на каквито и да е повреди ви кара да загубите живота си, както и да отпуснете някоя от подобренията си, където сте умрели. Можете да изтеглите ъпгрейда, докато не умрете отново, преди да го вземете. Животът е ограничен, но ако изчерпате живота си, ще бъдете попитани дали искате да продължите играта. В зависимост от това кои трудности играете, ще ви бъде предоставен само определен брой продължения, преди да загубите играта и трябва да рестартирате напълно.

Спасяването на всички хора във всяко ниво ви дава добър бонус за бонус и ви насърчава да се борите бързо и да дадете приоритет на враговете, които представляват пряка заплаха за тях. Съчетаването на няколко нива, където сте спасили всички хора, е още по-възнаграждаващо. Наистина ми харесва, че има една цел, която не само изчиства всяко ниво, и че опитът да се постигне това се оказва по-скоро предизвикателство.

Що се отнася до предизвикателството, Nex Machina определено има какво да предложи. Има четири настройки за трудност, както и предизвикателни атаки, където можете да се състезавате на класациите. Играта се състои от пет светове, всеки с няколко нива и след това ниво на шефа в края. Бойните битки са добре хореографирани и можете да научите битки и модели на вражески хайвер на всяко ниво с добра практика.

Професионалисти:
Забавен, бърз, течен и предизвикателен геймплей с ограничен живот и ограничен продължава, в зависимост от настройката за трудност
Вградените рамки са надеждни и ефективни
Чудесна стойност на преиграване с главната аркада, както и режими на атака на отборите (има много цели, т.е. хората да спасят и тайни, за да намерят)
Различни видове врагове и интензивните нива на шефовете на шефа
Движението и управлението се чувстват чувствителни и точни, когато използвате контролер (пълна поддръжка на контролера, и можете да го кажете
Играта е предназначена за контролера, като по този начин играенето с контролер е абсолютно задължително, ако се надявате да се справяте добре)
Играта изглежда невероятно – жизнените цветове, различните среди и уникалните врагове са страхотни, а страхотните анимации за смъртта на врага и как се разпадат на парчета
Аудиото е безупречно: саундтрака е абсолютно фантастичен през цялата игра, звуковите ефекти са отлични и гласът, който ви казва, когато имате включване е страхотен

Недостатъци:
Някои сериозни проблеми с курсора на мишката, които могат да направят играта невъзможна за по-големи трудности – курсора на мишката винаги присъства на екрана и по-често, отколкото не, където курсорът показва, че не е мястото, където всъщност стреляте, което Прави насочването изключително трудно (точен курсор на мишката трябва да бъде включен за тези, които искат да използват мишката и клавиатурата)
(Nitpick) курсора на мишката все още се показва на екрана, дори когато играете с контролер, но това не е прекалено разсейващо

Досега съм играл почти 7 часа. Аз завърших играта на новобранец трудност, и направих до окончателния шеф на нормална трудност, преди да изтече продължава. Има много релейна стойност, а феновете на жанра вероятно ще получат много удоволствие от него. Съществува и локален кооперативен режим, но все още не съм имал възможност да го изпитам.

Заключение:
Като цяло, Nex Machina е изключително забавна и завладяваща игра. Моята единствена жалба относно играта е, че тя практически не може да се играе с мишка и клавиатура, поради разбитите насочвания и курсора на мишката въпроси, така че ако предпочитате да играете с мишка и клавиатура, задръжте за закупуване, докато не се поправят. С това се казва, че играта е очевидно предназначена за контролери, а ако обичате да играете куршуми с контролери, тогава Nex Machina е истински взрив, който можете да играете и си струва да закупите.

LEAVE A REPLY