Tokyo 42

Най-хубавото в тази игра е, че атмосферата, дизайна, стила, музиката и концепцията. Всичко за тази игра и нейното настроение е страхотно и удря повечето от онези очевидни негативи. Той създава странно сливане между призрак в Шел и убийството и ми харесва всичко.

Играта се провежда в бъдещо токио, където вие ставате платен договор убиец, за да намерите отговори кой ви е оформил. Концепцията, макар и да е приятна и малко използвана, работи тук. Имате способността да промените външния си вид в моментно известие, за да изчезнете от враговете си, като им дадете капка. Идеята за тази игра е проста, но е много забавна и много стилизирана.

Въпреки че споменах 45-градусовата ротационна камера като отрицателна, когато работи, тя работи добре. Това е толкова страхотно, за да можете да увивате сгради с лекота на камерата, за да откриете пътеки и скрити тайни. Тази игра е уникална по много начини, с които другите игри не могат да се конкурират. Хвърлете това с целия хаос на куршуми и гранати, можете да направите някои наистина страхотни моменти.

Играта предоставя тон на трудност заедно с едно удавяне смърт. Това е мястото, където играта измъчва играча. Ще умреш много и ще мразиш играта, но после ще се пребориш и ще се почувстваш без успех. Когато за първи път исках да напиша този преглед, щях да му дам отрицателен преглед за всички споменати проблеми и колко раздразнено бях в това, че умрях отначало. След като потънах в играта и научих как работи, аз се влюбих в това колко брутална е играта.

Ако харесвате колекционери и 100% завършване като мен, ще ви хареса тази игра. Има куп събирачи, всеки от които има малко мини пъзел как да стигнем до него. Това понякога включва прескачане на движещи се автомобили, които бихте си помислили, че са само част от фона, тъй като те се увеличават бързо, но не са. Можете да скочите с тези коли, за да стигнете до сгради и някои събирателни / отключващи елементи.

Ще завърша моя преглед, говорейки за музиката. Това е просто невероятно. Добавя цял допълнителен слой атмосфера към бъдещата тема на токио. Аз съм свирил часове и все още не съм ядосан или не харесвам никоя от песните. Всичко, което е настрани, е просто добър саундтрак. Ако планирате да си купите саундтрака, ще чакам продажба. Въпреки че песните са страхотни и доста дълги в саундтрака, НЕ си струва текущата цена. Лично аз се чувствам така, сякаш тук просто няма достатъчно песни за тази цена. Докато говорим за цената, ще кажа, че се чувствам, че 20 USD са справедливи за основната игра. Знам, че има някакви разговори в форумите за цената, но няма достатъчно причини тя да бъде по-малко. Това е добра игра, която минава покрай недостатъците.

LEAVE A REPLY